Dani Jarque espera visita la Lliga
@RCDEspanyol

L’Espanyol ho té tot a punt per a la visita dels responsables de la Lliga per revisar les instal·lacions de la Ciutat Esportiva Dani Jarque. La revisió serà, en principi, aquest dimarts, 5 de maig. Aquesta visita és el pas previ perquè els jugadors facin els tests i tornin als entrenaments un cop passada la situació de confinament pel coronavirus.

La Dani Jarque, a punt per a la visita

La Lliga de Futbol Professional ha establert una sèrie de protocols que han de complir les instal·lacions en les quals s’hauran d’entrenar els jugadors durant les pròximes setmanes. Des del club blanc-i-blaus expliquen que “tenim tota la Dani Jarque a punt per a la visita. S’hi han fet tasques de manteniment, s’hi han col·locat tots els senyals perquè futbolistes i treballadors coneguin les rutes que han de seguir i s’han preparat els espais (camps de futbol i vestidors) que es podran fer servir”. També s’han fet feines de desinfecció i de tancament d’aquells espais que no es podran fer servir durant aquesta pretemporada que faran els jugadors abans de tornar a disputar partits.

Quin serà el calendari

Un cop feta la visita, i si es passa satisfactòriament, durant aquesta setmana els jugadors passaran els tests de coronavirus. Unes proves importants si tenim en compte que diversos membres de la plantilla i de l’equip tècnic han estat malalts per la covid-19. Dos dies després de fer les proves, l’Espanyol en coneixerà els resultats i aquells jugadors que hagin donat negatiu podran començar els entrenaments individuals. Des del club tenen previst que dilluns, 11 de maig, el gruix de la plantilla pugui tornar a la feina encara que sigui de manera individualitzada.