Finca del c. Hospital 99

Les queixes que generen els narcopisos al Raval continuen durant la pandèmia del coronavirus. De fet, Acció Raval denuncia que, des que es va decretar l’estat d’alarma, la situació ha empitjorat i han augmentat les activitats delictives dels narcotraficants. El darrer exemple d’aquesta problemàtica que preocupa als veïns s’està produïnt a la finca del carrer de l’Hospital, 99. Segons expliquen, a banda de la venda de droga, en la darrera setmana el carrer i els dos presumptes narcopisos que hi ha a l’edifici, el 1r A i el 1r B, són l’escenari d’agressions, amenaces i robatoris.

Agressions masclistes

Els veïns diuen que han crescut les agressions entre els narcotraficants i també als consumidors que visiten els dos narcopisos. D’altra banda, destaquen que hi ha hagut un increment significatiu de les situacions de violència masclista que pateixen les dones consumidores que visiten aquest edifici.

Els veïns es mostren inquiets perquè des dels pisos que ocupen els delinqüents també llencen objectes per les finestres o, fins i tot, els han amenaçat de mort o amb calar foc a casa seva. També denuncien les males condicions d’higiene de l’escala i diuen que s’han d’esquivar xeringues, pipes per fumar, excrements i tota mena de deixalles per arribar al carrer. A tot plegat, afegeixen que hi ha un gran moviment de gent que incompleix l’estat d’alarma i les mesures higièniques bàsiques i aquest fet suposa un risc alt de contagi.

Arribada de delinqüents

Acció Raval ha dit en un comunicat que el problema d’aquest edifici s’ha agreujat des que la policia va desmantellar un narcoedifici al carrer del Príncep de Viana 14. Asseguren que la intervenció policial no va solucionar el problema i el va traslladar a la finca del carrer de l’Hospital. Per això, reclamen que les administracions estableixin mesures preventives que evitin situacions com aquesta.