grossa nadal 2022 loteria nadal 2022

Ja és qüestió de dies que se celebri la coneguda com a Grossa de Nadal 2022, més correctament dita com a Grossa de Cap d’Any. El sorteig coincideix amb la fi de l’any. Abans, però, arriba el torn de la Loteria de Nadal 2022, amb què es repartiran milers de milions d’euros. Serà el 22 de desembre. Et detallem el que se sap fins ara de l’horari exacte del sorteig de la Grossa de Nadal i, també, de la Loteria de Nadal.

Dia i hora del sorteig de la Grossa de Nadal 2022

La Grossa de Nadal del 2022 es farà el 31 de desembre, tal com marca la tradició. El 2021 i anys anteriors, el sorteig va celebrar-se a les 12.30 h i tot fa pensar que enguany es repetirà l’horari. En qualsevol cas, Loteries de Catalunya concretarà l’hora del sorteig durant els pròxims dies i, tan bon punt ho faci, t’ho explicarem!

Has de saber que a betevé farem una cobertura en directe del sorteig de la Grossa de Cap d’Any. També t’explicarem com pots comprovar els teus números!

A quina hora és la Loteria de Nadal 2022?

L’altre plat fort de l’hivern de rifes és la Loteria de Nadal, amb què realment s’engega l’època de sortejos. Serà el 22 de desembre, a partir de les 9 h. El Teatro Real de Madrid acull un sorteig que s’ha convertit en una tradició per a molts ciutadans.

En aquest cas, betevé també farà un seguiment en directe, minut a minut, del sorteig. Més endavant t’explicarem com podràs seguir-lo!

Notícies del Nadal 2022