comprar loteria nadal online

Fins quina hora pots comprar un dècim de la Loteria de Nadal 2023? Estàs pensant a comprar Loteria de Nadal en línia? Has de saber que tens marge fins a les 22:00 del 21 de desembre per aconseguir el teu número. A continuació t’expliquem, pas a pas, com pots obtenir el teu dècim per internet.

Comprar Loteria de Nadal 2023 en línia: com fer-ho?

Per comprar Loteria de Nadal en línia, per internet, has de tenir en compte que has d’accedir al web oficial de Loteries i Apostes de l’Estat i, un cop siguis a la pàgina, hauràs d’anar al portal específic de la Loteria de Nadal.

Tan bon punt hi accedeixis, veuràs que apareix un bitllet (sense cap número) a l’esquerre i un teclat de números a la dreta. És aquí on, com a usuari, hauràs d’introduir el número que vulguis obtenir per participar en el sorteig. També pots seleccionar l’opció “Xifra automàtica“. Quan cliquis a “obtenir”, sabràs si aquell número està disponible.

Si està disponible, veuràs que la pàgina ja et permet fer el pagament, per al qual hauràs d’introduir les teves dades personals, entre les quals el teu compte bancari o targeta. En el cas que el número no estigui disponible, et sortirà aquest missatge: “Ho sentim. No existeix disponibilitat de dècims segons la teva sol·licitud. Si us plau, sol·licita un altre número o deixa més posicions a l’atzar”.

Consultar si hi ha números disponibles

També tens l’opció d’accedir al web de Loteries i Apostes de l’Estat per consultar si hi ha algun número concret de la Loteria de Nadal disponible en alguna administració del país. Hauràs d’introduir el número desitjat i el sorteig al qual vols participar. Automàticament, t’apareixerà un llistat d’administracions on es venen butlletes amb aquest número.