saló del automòbil

L’Automobile Barcelona 2021 que s’havia de celebrar a la ciutat del 8 al 18 de juliol s’ajorna definitivament fins a l’octubre. L’organització ha anunciat l’ajornament i ha explicat que “properament” ampliarà la informació i avançarà les “noves dates”. En un breu comunicat, assegura que aquest canvi s’ha fet “davant la petició d’algunes marques per celebrar-ho a la tardor”.

El saló de l’automòbil era una de les cites que Fira de Barcelona s’havia marcat al calendari com a punt d’inflexió per recuperar la presencialitat de les fires aquest 2021. De fet, s’havia plantejat com el primer saló d’aquestes característiques que s’havia de fer a Europa des de l’esclat de la pandèmia.

L’Automobile s’havia dissenyat amb un format semipresencial, amb proves de vehicles al recinte firal de Montjuïc i també amb presentacions virtuals i en “streaming” de les novetats i tendències de futur. Els eixos principals d’aquesta edició són la digitalització del sector i la descarbonització dels vehicles.

Els propers esdeveniments a Fira de Barcelona

Entre els pròxims esdeveniments que acollirà Fira de Barcelona hi ha B-Travel, el saló especialitzat en turisme d’experiències, que tindrà lloc de l’11 al 13 de juny al recinte de Montjuïc, i el Mobile World Congress, que se celebrarà del 28 de juny a l’1 de juliol.