Barcelona acollirà el saló internacional de l’automòbil de manera presencial i es convertirà en el primer d’aquestes característiques que es farà a Europa des de l’esclat de la pandèmia. L’Automobile Barcelona, que és la cita que se celebrarà entre el 8 i el 18 de juliol, i es farà al recinte firal de Montjuïc i seguint un protocol sanitari.

Format semipresencial i un “estricte” protocol sanitari

El saló tindrà un format semipresencial, amb proves de vehicles al recinte firal de Montjuïc i també amb presentacions virtuals i en “streaming“, ja que les marques principals del sector presentaran les novetats i tendències de futur. Els eixos principals d’aquesta edició són la digitalització del sector i la descarbonització dels vehicles. A més, Fira de Barcelona ha anunciat que seguirà un estricte protocol sanitari amb l’assessorament de l’Hospital Clínic.

L’esdeveniment s’organitza cada dos anys, i en la darrera edició, que es va fer el 2019, el saló va celebrar el centenari i ho va fer amb un rècord de participació de marques automobilístiques, 45 en total, és a dir, un 50 % més que l’any anterior.