turo

L’Ajuntament ha decidit tancar l’accés al turó de la Rovira la nit del 23 de juny, amb motiu de la revetlla de Sant Joan. El consistori ha argumentat la decisió en la necessitat d’actuar-hi per “seguretat i prevenció”. El tancament de la part alta de la muntanya es farà a partir de les 18 h del dia 23 de juny i fins al matí del dia 24 de juny per assegurar que cap persona hi accedeixi a passar la revetlla.

El turó de la Rovira no és l’únic espai de la ciutat on no es podrà accedir la nit de Sant Joan. L’Ajuntament ja va anunciar que tancarà les platges per evitar aglomeracions i contagis de coronavirus, una decisió que després van reproduir altres municipis de l’àrea metropolitana, com les localitats de Sitges i Vilanova i la Geltrú.

El consistori recomana per a aquesta revetlla de Sant Joan que les celebracions es facin en petit format, en entorns familiars i a prop de casa, per limitar al màxim la mobilitat i “evitar de totes totes les aglomeracions”. La Guàrdia Urbana implementarà un dispositiu especial per garantir la seguretat viària durant la revetlla. Interior també recomana prudència tant a les carreteres —en el primer cap de setmana sense restriccions de mobilitat— com en les celebracions.