*En aquests moments pots consultar el mapa amb les revetlles de Sant Joan 2019. Aquesta informació s’actualitzarà quan es donin a conèixer les del 2020.

La ciutat es torna a encendre la nit del 23 de juny per celebrar la revetlla de Sant Joan 2019 a Barcelona. La Flama del Canigó ha arribat a les 18 h a la plaça de Sant Jaume i des d’allà s’ha repartit per arribar a totes les fogueres dels barris. S’han previst 16 de fogueres i una cinquantena de revetlles per festejar la nit més màgica de l’any.

La Flama del Canigó, de la Catalunya Nord a les fogueres

Un any més, la ciutat prepara una gran rebuda per a la Flama del Canigó. Ja al matí s’ha fet una catifa floral a la plaça de Sant Jaume. Però la festa grossa ha començat a les 16.30 h amb sardanes a càrrec de la Cobla Sant Jordi – Ciutat de Barcelona. La Flama del Canigó ha arribat a la plaça a les 18 h i l’Àliga i els Gegants de la Ciutat l’han rebut amb balls. Tot seguit, s’ha llegit el manifest d’enguany, escrit per Carme Forcadell des de la presó d’Alcalá-Meco. Per acabar, s’ha repartit la Flama perquè arribi a les fogueres dels barris.