revetlla sant joan 2021

Estàs pensant on celebrar la revetlla de Sant Joan 2021? A Barcelona, entitats i associacions de veïns organitzen sempre un munt d’activitats i festes al carrer. Aquest any, però, caldrà que s’ajustin a les restriccions i mesures de la covid vigents a Catalunya. El Procicat ja ha donat llum verda a la possibilitat de celebrar festes majors i revetlles a Catalunya des d’aquest juny.

L’any passat, les tradicionals fogueres de Sant Joan a Barcelona no van acabar encenent-se i aquest any l’Ajuntament només permet foguerons de petit format per celebrar la revetlla de Sant Joan, amb la coca de llardons, de fruita i les trobades populars als barris.


Encara s’estan ultimant els preparatius per a aquesta festa i tan bon punt se’n coneguin més detalls actualitzarem aquesta informació en aquesta pàgina.

Aquí podràs trobar totes les fogueres i revetlles a Barcelona repartides pels barris. Quan es concretin els punts de celebració i activitats, podràs consultar un mapa complet amb tota aquesta informació actualitzada per al Sant Joan 2021.


Es podrà fer la revetlla a la platja?

Precisament, fer la revetlla a la platja és el debat que de moment hi ha sobre la taula. L’obertura de les platges de Barcelona per la revetlla està enlaire. Malgrat que primer es va afirmar que sí que s’obririen, ara l’alcaldessa, Ada Colau, ha anunciat que se’n replantejaran l’obertura després de reunir-se amb altres municipis de l’àrea metropolitana i de la recomanació de Protecció Civil de mantenir-les tancades per evitar aglomeracions.

L’any passat no es van poder celebrar revetlles a la platja i els xiringuitos van haver de tancar a les 20 h. Aquest any, tot apunta que sí que podran mantenir-se oberts com la resta de la restauració fins a la 1 h de la matinada.

Els pícnics sí que estaran permesos, però sempre mantenint el màxim de 10 persones (sense límit de bombolles). Les reunions i trobades hauran de ser també d’un màxim de 10 persones i els sopars als restaurants tindran un límit de sis persones per taula.