Sagrada Família de nit

La façana de la Sagrada Família s’il·luminarà com mai ho ha fet fins ara amb motiu del Nadal 2022 a Barcelona. Les torres dels Evangelistes Lluc i Marc, que s’han acabat recentment, se sumen enguany a la tradicional encesa dels grups escultòrics del Naixement, l’Adoració dels pastors i l’Adoració dels Reis de l’Orient.

L’espectacle lumínic del monument es podrà veure del 16 de desembre al 8 de gener, quatre hores al dia: de 18 a 22 h.

Concert de Nadal a la basílica

Un altre dels plats forts serà el Concert de Nadal, que tindrà lloc a l’interior de la basílica el 16 de desembre. L’Orquestra Simfònica del Vallès i el Cor Bruckner Barcelona oferiran un repertori de nadales de tot el món. Serà a les 19.30 h.

La Sagrada Família sortejarà 500 entrades dobles entre les persones que s’inscriguin des del 2 de desembre a les 10 h i el 12 de desembre a les 10 h al web oficial del temple expiatori. El 12 de desembre es farà el sorteig.

Cantada infantil de nadales

Hi haurà més activitats relacionades amb el Nadal. S’ha programat, per exemple, una cantada infantil de nadales al carrer de la Marina, davant de la façana del Naixement, que protagonitzaran corals i escoles municipals de música de Barcelona el 20 de desembre a les 18.30 h. I com és tradició també, el 24 de desembre es farà la missa del Pollet, pensada per als més petits.

Notícies del Nadal 2022