wordlecat avui wordle català

Mesos després del seu esclat, el WordleCAT continua sent un joc viral. És un joc de paraules que posa a prova el domini de la llengua catalana. El Wordle en català no és l’únic, ja que el joc també està disponible en molts altres idiomes. Consisteix a encertar una paraula de cinc lletres en un màxim de sis intents. El jugador ha d’anar provant combinacions de paraules fins que troba la correcta i cada dia n’hi ha una de diferent. Juga-hi ara amb la paraula d’avui!

Des de betevé, però, et proposem una nova versió del joc, conèixer la previsió del temps a través del Wordle meteorològic. Quina és la paraula de cinc lletres que s’amaga rere els mapes del temps a Barcelona i el pronòstic a Catalunya? Continua llegint i prova d’encertar-la. I si encara et quedes amb ganes de més i vols posar a prova els teus amics, més avall trobaràs l’opció per crear el teu propi Wordle en català.

Com jugar al Wordle CAT avui? Gratuït i “online”

El Wordle comença amb un panell de cinc espais en blanc. L’usuari hi ha de posar una paraula existent de cinc lletres. Quan clica l’enter, les grafies es pinten d’un color: verd vol dir que la lletra és correcta i està en la posició real; groc vol dir que la lletra s’inclou en la paraula, però en un altre lloc, i gris vol dir que aquella lletra no surt en la paraula final.

Les lletres es poden repetir, i els accents no es tenen en compte. Un cop resolt el Wordle, cal esperar fins a la mitjanit per poder tornar-hi a jugar, amb una combinació nova.

Vols jugar al Wordle amb els teus amics?

També pots crear les teves pròpies paraules de Wordle i passar-les als teus amics. L’aplicació Custom Wordle’ et permet triar una paraula i passar-la perquè la gent l’encerti. T’animes a encertar la nostra paraula relacionada amb Barcelona?