wordlecat avui wordle català

Mesos després del seu esclat, el WordleCAT continua sent un joc viral. És un joc de paraules que posa a prova el domini de la llengua catalana i que ara s’anomena “El mot”. El Wordle en català no és l’únic, ja que el joc també està disponible en molts altres idiomes. Consisteix a encertar una paraula de cinc lletres en un màxim de sis intents. El jugador ha d’anar provant combinacions de paraules fins que troba la correcta i cada dia n’hi ha una de diferent.

(Si no veus el joc a l’inici de la pàgina és perquè navegues en incògnit. També pots jugar des de la pàgina del joc en català)

Des de betevé també et proposem una nova versió del joc, conèixer la previsió del temps a través del Wordle meteorològic. Quina és la paraula de cinc lletres que s’amaga rere els mapes del temps a Barcelona i el pronòstic a Catalunya? Continua llegint i prova d’encertar-la. I si encara et quedes amb ganes de més i vols posar a prova els teus amics, més avall trobaràs l’opció per crear el teu propi Wordle en català.

Wordle CAT avui: Com jugar gratis i “online”

El Wordle comença amb un panell de cinc espais en blanc. L’usuari hi ha de posar una paraula existent de cinc lletres. Quan clica l’enter, les grafies es pinten d’un color: verd vol dir que la lletra és correcta i està en la posició real; groc vol dir que la lletra s’inclou en la paraula, però en un altre lloc, i gris vol dir que aquella lletra no surt en la paraula final.

Les lletres es poden repetir, i els accents no es tenen en compte. Un cop resolt el Wordle, cal esperar fins a la mitjanit per poder tornar-hi a jugar, amb una combinació nova.

6 trucs per resoldre el WordleCAT

Si vols resoldre la paraula de WorldeCAT a la primera, hauràs de suar tinta. Però si el que vols és no quedar-te sense encertar la paraula del dia, pots seguir uns petits consells. El primer intent és vital, utilitzar lletres habituals en català també et pot servir. Et detallem tots els secrets en la nostra guia de trucs.

Vols jugar al Wordle amb els teus amics?

També pots crear les teves pròpies paraules de Wordle i passar-les als teus amics. L’aplicació Custom Wordle’ et permet triar una paraula i passar-la perquè la gent l’encerti. T’animes a encertar la nostra paraula relacionada amb Barcelona?