La figura del lleó ja llueix al capdamunt de la torre de Marc. Aquest dimarts al matí s’han acabat els treballs per culminar la segona torre evangelista de la Sagrada Família i, amb aquesta, ja hi ha tres de les sis torres centrals enllestides. Les properes seran les torres dels evangelistes Joan i Mateu, les dues restants, que està previst que s’acabin l’any 2023.

Després de culminar la torre de l’evangelista Lluc el 14 de novembre, tots els esforços es van centrar en col·locar l’icosaedre i les peces escultòriques de l’evangelista Marc, en concret: les dues ales, el llibre i l’escultura del tetramorf. Finalment, seguint els mateixos passos que amb la torre de Lluc, s’ha culminat amb la figura del lleó.

Les torres de Lluc i Marc s’il·luminaran el 16 de desembre

La torre de Lluc ja és visible per a tothom i, en els propers dies, es retiraran les bastides que cobreixen la torre de Marc. Les dues torres s’il·luminaran per primer cop el dia 16 de desembre, a la sortida del tradicional Concert de Nadal de la Basílica de la Sagrada Família, i s’il·luminaran cada vespre a partir del dissabte 17 de desembre fins al 8 de gener, de 18 a 22 h.