entrades concert nadal 2022 sagrada família

La Sagrada Família ja ha fet el sorteig de 500 entrades dobles per al Concert de Nadal 2022, que es farà al temple el divendres 16 de desembre, a les 19.30 h. Aquell dia, la basílica s’omplirà de música i esperit típic de les festes nadalenques amb el tradicional concert que es fa cada any. El sorteig ja s’ha fet anys anteriors i ara la direcció del temple ha volgut repetir l’experiència amb motiu del Nadal 2022.

El Concert de Nadal de la Sagrada Família d’enguany anirà a càrrec de l’Orquestra Simfònica del Vallès, amb la col·laboració del Cor Bruckner Barcelona i sota la direcció de Xavier Puig. L’actuació musical consistirà en un repertori de nadales d’arreu del món.

Aquest és un dels concerts de Nadal i Cap d’Any que hi ha a Barcelona per les festes.

Què fer per participar en el sorteig de la Sagrada Família?

Per entrar dins del sorteig d’una de les 500 entrades dobles per al Concert de Nadal 2022, ha calgut inscriure-s’hi entre el 2 de desembre, a les 10 h, i el 12 de desembre, a les 10 h. Per fer-ho calia accedir al web de la Sagrada Família

La data del sorteig de les entrades del Concert de Nadal a la Sagrada Família s’ha fet el dilluns 12 de desembre, a partir de les 10 h. Els guanyadors de les entrades les rebran per correu electrònic entre aquest dia i la data del concert. A banda, pots consultar aquí tota la llista completa de guanyadors.

Notícies del Nadal 2022