enderroc Kubo
cues lloguer
vaga neteja
detenció Glòries
el temps
activitats Nadal
tdt
betevé directe matí
ràdio
Només èxits!
Inicia sessió
Registra’t
Heu perdut la contrasenya?
2 de desembre de 2024
gastronomia
Obre Leña de Dani García: “Arribem en el moment just, Barcelona ha tornat a l’espai sideral”
Què es menja als quatre restaurants de Barcelona que acaben de guanyar la primera estrella Michelin?
28 de novembre de 2024
L’Ángel d’Il Giardinetto diu adeu després de 40 anys com a bàrman i cap de sala
24 de novembre de 2024
festes populars
Barcelona reivindica la diversitat i l’antiracisme en una jornada festiva al passeig Lluís Companys
21 de novembre de 2024
comerç
La Italiana Rivali, el primer obrador de pasta fresca de Barcelona, celebra 120 anys
20 de novembre de 2024
El restaurant Agreste s’instal·la vora el mar mentre reforma la casa mare al barri del Coll
12 de novembre de 2024
Ferran Adrià il·lustra el catàleg 2025 de Vila Viniteca amb dibuixos de plats emblemàtics d’El Bulli
8 de novembre de 2024
Plats catalans cada dia, el projecte que reivindica la tradició de manera sana, fàcil i moderna
7 de novembre de 2024
Leña, el primer restaurant de Dani García a Barcelona, obrirà el 2 de desembre a l’hotel Grand Hyatt
6 de novembre de 2024
Un novembre de tapes: Sant Antoni i Nou Barris organitzen una ruta per triar el millor platet
5 de novembre de 2024
teatre
La gastronomia i el teatre s’abracen en l’obra participativa d’Elaine Grayling
fires i congressos
Enciams que creixen sobre l’aigua, cafè enriquit amb fongs i escudella llesta en tres minuts
29 d'octubre de 2024
El Maldà ofereix una experiència interactiva que convida el públic a menjar i cuinar
Receptes de cuina per fer amb nens, senzilles i saludables
literatura
118 anys de Montagud Editores, l’editorial barcelonina especialitzada en contingut gastronòmic
23 d'octubre de 2024
Els xefs nascuts als 90 es reivindiquen com a relleu generacional al Fòrum Gastronòmic de Barcelona
22 d'octubre de 2024
El Bar Alegria fa 125 anys i ho celebra amb un llibre de receptes icòniques i pròleg de Ferran Adrià
21 d'octubre de 2024
Un octubre efervescent omple de noves propostes gastronòmiques la ciutat de Barcelona
18 d'octubre de 2024
La plaça de Catalunya, convertida en la fira més comestible: comença el Mercat de Mercats
10 d'octubre de 2024
Els germans Torres obren Eldelmar al Balcó Gastronòmic: “Volem apropar la bona cuina a molta gent”
29 de desembre de 2023
29 de juny de 2022
13 de desembre de 2023
17 de juliol de 2024
27 de juliol de 2021
11 de març de 2019
29 de juny de 2021
30 d'agost de 2024
5 d'abril de 2024
4 de març de 2019
23 de març de 2024
12 de maig de 2020