Xefs per un dia a l’Aula Gastronòmica del Mercat de Sants
22 de novembre de 2019
Jordi Cruz: “Les dues estrelles Michelin ajudaran a situar l’Angle on es mereix”
21 de novembre de 2019
Jordi Cruz: “Les dues estrelles Michelin ajudaran a situar l’Angle on es mereix”
L’Angle, de Jordi Cruz, aconsegueix una segona estrella Michelin
20 de novembre de 2019
Més de 50 xefs i experts en pastisseria, vins i restauració participen en el Fòrum Gastronòmic Barcelona
Es busquen receptes per part dels veïns i comerciants de la Marina
28 d'octubre de 2019
Un receptari per a persones amb deteriorament cognitiu
23 d'octubre de 2019
Col·lectiu culinari all negre: alta cuina per a tota la família
10 d'octubre de 2019
‘Posa’t el davantal’, el receptari inclusiu de l’Escola Jeroni de Moragas
8 d'octubre de 2019
‘Posa’t el davantal’, el receptari inclusiu de l’Escola Jeroni de Moragas
Albert Manso, a la gran final del San Pellegrino Young Chef
3 d'octubre de 2019
El xef suec Björn Frantzén, escollit millor cuiner del món en una gala celebrada a la UB
El subxef del Tickets representarà Espanya en la final per escollir el millor xef jove del món
Receptes vegetarianes fàcils i ràpides per cuinar un bon menú
31 de juliol de 2019
30 receptes d’estiu fàcils per sorprendre els convidats a casa
31 de juliol de 2019
Ocupa’t BCN promou la inserció laboral cuinant comunicació, educació i gastronomia
Satisfacció al Born Street Food per l’afluència de visitants
16 de juny de 2019
5 plats del Tast a la Rambla 2019 per fer un menú de luxe
6 de juny de 2019
Un taller de cuina específic per a persones amb inici de demència
6 de juny de 2019
Carles Gaig: “No tinc data de caducitat”
30 de maig de 2019
La recepta d’en Gaig: amanida amb maionesa de mango
30 de maig de 2019
Ferran Adrià: “La vanitat creativa és essencial”
8 de maig de 2019