L’Ada cuina amb el Marià, que sempre s’ha de fer tàpers per la feina i ja està fart de repetir sempre les mateixes receptes. Per això, l’Ada li ensenya a preparar el plat que necessita: un pastís de patata a la bolonyesa. Un plat fàcil i original, per variar els menús de carmanyola de la feina!

Ingredients per preparar un pastís de patata i carn

– 300 g de carn a la bolonyesa
– 500 g de patates bullides
– 1 nou de mantega
– 150 ml de llet
– 100 g de formatge ratllat

Troba’ls a :
Ametller Origen

Preparació del pastís de patata i carn

1.- Pelem i triturem les patates (el que va millor és passar-les pel passapuré o fer-ho amb una forquilla) amb la mantega i la llet.
2.- Agafem una safata de forn untada amb oli d’oliva i hi posem una capa de crema de patata, una capa de carn a la bolonyesa, una altra de patates i el formatge ratllat per sobre.
3.- Ho fiquem al forn 20 minuts i ho preescalfem a 200 °C.