L’Ada vol ensenyar un plat sofisticat a en Quintín, un noi de 27 anys que viu sol. El problema és que ell no té gaire estris a la seva cuina, normalment amb una paella i una cullera ell ja tira. Davant d’aquesta situació, l’Ada no dubta: endavant amb el wok de verdures!

Ingredients:

– 100 g de búrgul bullit
– 200 g de cap de llom
– bròcoli escaldat
– mongetes tendres escaldades
– pastanaga escaldada
– bolets saltats
– 1 pebrot verd
– sofregit de ceba
– oli d’oliva

Per a la salsa agredolça:

– 100 g de salsa de tomàquet
– 50 ml de vinagre d’arròs
– 30 ml de vi blanc
– 4 cullerades sucre morè
– 2 cullerades de midó de blat de moro

Troba’ls a :
Ametller Origen

Preparació del wok variat de verdures:

1.- Fem la salsa agredolça: coem el sucre, el vinagre d’arròs i el vi blanc.
2.- Diluïm el midó de blat de moro en aigua freda i hi afegim la salsa de tomàquet i ho deixem cuinar a foc suau. Ho reservem.
3- Posem la carn, a foc viu, al wok, i hi afegim el pebrot verd i el coem a foc lent.
4.- Hi afegim totes les verdures. Ho sacsegem i finalment hi posem la salsa agredolça.
5.- Ho servim immediatament.