L’Ada visita en Quintín, que fa 15 mesos que s’ha independitzat i ara viu sol. Tot això de la cuina li fa una mica de mandra i moltes vegades acaba sopant entrepans. L’Ada li dona la volta als seus sopars i cuina un enrotllat de salmó, poma, alvocat i tot el que trobi a la nevera.

Ingredients per preparar l’enrotllat de salmó:

– 100 g de salmó fumat
– 1 alvocat
– 1 ceba tendra
– 1 poma
– 50 g d’espinacs tendres
– crema agra
– una cullerada de mostassa

Troba’ls a :
Ametller Origen

Preparació de l’enrotllat de salmó:

1.- Barregem la crema agra amb la mostassa.
2.- Untem l’enrotllat amb la barreja.
3.- Tallem la ceba tendra, l’alvocat i la poma a làmines i ho estirem sobre l’enrotllat.
4.- Hi afegim el salmó i els espinacs.
5.- Ho enrotllem tot.