La Noelia és mare de quatre fills d’entre tres i 16 anys. Ella és vegetariana, però la resta de la seva família no. Per això vol aprendre a cuinar plats que siguin atractius i, alhora, que ella pugui menjar. Amb l’Ada cuinen un risotto al moment de remolatxa i xampinyons. Un plat ple de color i amb molt de glamur!

Ingredients per preparar risotto amb remolatxa:

– 350 g d’arròs bullit
– 200 g de xampinyons saltats
– 1 remolatxa bullida
– 50 g de formatge parmesà ratllat
– 150 g de ceba guisada
– 50 ml de vi blanc
– 20 g de miso
– 50 g de formatge de Maó
– 50 ml de brandi
– 100 g d’espàrrecs verds escaldats
– sal

Troba’ls a :
Ametller Origen

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Veure com escaldar verdures ” style=”flat” shape=”square” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/que-faig-avui-per-sopar/escaldats-rostits-recepta/|||target:%20_blank|” css=”.vc_custom_1542209372527{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}” el_id=”caixa-vermella”][/vc_column][/vc_row]

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Veure com fer sofregit de ceba ” style=”flat” shape=”square” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/que-faig-avui-per-sopar/sofregit-ceba-tomaquet-recepta-ceba-caramelitzada/|||target:%20_blank|” css=”.vc_custom_1542209372527{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}” el_id=”caixa-vermella”][/vc_column][/vc_row]

Preparació del risotto amb remolatxa:

1.- Mesclem el sofregit de ceba amb una cullerada de miso, dues de conyac i una de salsa de soja.
2.- Posem la mescla en una cassola, hi afegim el vi blanc i esperem que s’evapori.
3.- Agreguem l’arròs, els xampinyons saltats, la remolatxa i els espàrrecs. El remenem un parell de vegades, hi afegim una mica de nata i el suc de la remolatxa per donar color.
4.- Acabem afegint-hi el formatge parmesà ratllat. Servim immediatament.