La Noelia és mare de quatre fills d’entre tres i 16 anys. Ella és vegetariana, però la resta de la seva família no. Per això vol aprendre a cuinar plats que siguin atractius i, alhora, que ella pugui menjar. Amb l’Ada cuinen un risotto al moment de remolatxa i xampinyons. Un plat ple de color i amb molt de glamur!

Ingredients per preparar risotto amb remolatxa:

– 350 g d’arròs bullit
– 200 g de xampinyons saltats
– 1 remolatxa bullida
– 50 g de formatge parmesà ratllat
– 150 g de ceba guisada
– 50 ml de vi blanc
– 20 g de miso
– 50 g de formatge de Maó
– 50 ml de brandi
– 100 g d’espàrrecs verds escaldats
– sal

Troba’ls a :
Ametller Origen

Preparació del risotto amb remolatxa:

1.- Mesclem el sofregit de ceba amb una cullerada de miso, dues de conyac i una de salsa de soja.
2.- Posem la mescla en una cassola, hi afegim el vi blanc i esperem que s’evapori.
3.- Agreguem l’arròs, els xampinyons saltats, la remolatxa i els espàrrecs. El remenem un parell de vegades, hi afegim una mica de nata i el suc de la remolatxa per donar color.
4.- Acabem afegint-hi el formatge parmesà ratllat. Servim immediatament.