bon dia sant esteve 2023

De ben segur que aquest 26 de desembre vols desitjar un bon dia de Sant Esteve 2023 a tothom o, com a mínim, a amics, familiars i potser companys de feina! Doncs t’ho posem fàcil: després de desitjar un bon Nadal amb les felicitacions de betevé, aquí pots consultar fotos, GIF, frases i refranys en català per a aquest Sant Esteve, una jornada festiva marcada pels àpats familiars i en què els canelons difícilment són una absència a la taula de casa!

L’origen de Sant Esteve, dia posterior a Nadal, es remunta a l’imperi carolingi i des d’aleshores s’ha convertit en una festivitat marcada en el calendari de Catalunya.

Bon dia de Sant Esteve 2023! Fotos i GIF

Quina millor manera de desitjar un bon dia de Sant Esteve que fer-ho amb humor i diversió? Els GIF són ideals per a aquests escenaris. Encara estàs excitat per la nit de Nadal, els àpats del 25 de desembre i els regals? Ja falta menys perquè s’acabi el 2023… així que aquesta imatge animada és ideal!

bon dia sant esteve 2022

Animals graciosos per Sant Esteve

També pots optar pels animals vestits amb objectes nadalencs, que sempre triomfen. Ja siguin figures, ninos, peluixos… o animals de veritat. Gats i gossos graciosos, és el vostre moment!

bon dia sant esteve 2022

Si no, tens les felicitacions típiques, amb text i una imatge il·lustrativa de les festes de fons.

bon dia sant esteve 2022
bon dia sant esteve 2022

Uns bons canelons per Sant Esteve

Si vols passar un bon dia de Sant Esteve, els canelons no poden faltar a la taula… però tampoc en una bona felicitació al mòbil d’un amic o familiar. Envia una fotografia d’uns bons canelons i comença a fer-los venir salivera abans del dinar!

bon dia sant esteve 2022

Frases i refranys pel dia de Sant Esteve

A Catalunya hi ha diverses dites, refranys i frases que fan referència al dia de Sant Esteve. A continuació te’n detallem uns quants:

  • “Per Sant Esteve, plou o neva”.
  • “Per Santa Caterina, ven la gallina i per Sant Esteve, que torni a ésser teva”.
  • “Per Santa Llúcia, un pas de puça; per Nadal, un pas de pardal; per Sant Esteve, un pas de llebre“.
  • “Per Nadal i Sant Esteve, cadascú a casa seva”.
  • “Per Sant Esteve, cada ovella a casa seva”.
  • “Durarà de Nadal a Sant Esteve” (durarà poc).
  • “De Nadal a Sant Esteve, durarà la bondat teva”.
  • “L’endemà de Nadal és Sant Esteve; la casa on no hi ha pa, ningú està alegre”.

Què vols saber del Nadal 2023?