Carles Oviedo

El centre de fotografia Fuga presenta una cobertura col·lectiva de la pandèmia del coronavirus per part d’alguns estudiants de fotoperiodisme de l’escola. El curs de fotoperiodisme està coordinat per Edu Ponces, de RUIDO Photo, que ha animat els estudiants a abandonar els projectes que tenien entre mans i fer fotos dels efectes que estan tenint el coronaviurs i el confinament en la nostra societat.

Fuga

Fuga és un centre amb seu al Poble-sec, dedicat a explorar la imatge fotogràfica a través de cursos, exposicions i projectes col·laboratius. Edu Ponces és membre del col·lectiu RUIDO Photo, especialitzat en fotografia documental i de denúncia social. Ha treballat molt a Amèrica Llatina i ha col·laborat amb mitjans com ‘La Vanguardia’, ‘El País’, ‘El Mundo’, CNN en espanyol o ‘Clarín’. Ponces ha guanyat el premi Picture of the Year International (POYi) i el premi de periodisme Gabriel García Márquez, entre d’altres. A més d’impartir classes a Fuga, és professor a l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya i al Màster de Fotoperiodisme de la UAB.

Fotos de la pandèmia

Els reportatges mostren escenes quotidianes de treballadors dels serveis essencials, neteja, hospitals, parcs, botigues o una funerària, per exemple. També hi ha imatges sobre el confinament, el teletreball, la vida als balcons, o la nostra visió del món exterior des de les finestres. Els reportatges complets es poden veure al perfil d’Instagram de l’escola (@fugafotografia).

Pablo Maranzo

 

Pablo Maranzo

 

Carles Oviedo

 

Emilia Celoria

 

Pablo Maranzo
Jakub

 

Mari Carmen Duarte
Hannah Cauhepe