Fabrica de reis orient

El Nadal és una època màgica per als més petits. Enguany, tot i la pandèmia, la Fàbrica dels Reis d’Orient, situada a la Fabra i Coats, tornarà a obrir les portes. Per aquest motiu, es limitarà l’aforament del recinte i l’entrada s’haurà de reservar mitjançant un sistema de cita prèvia. L’objectiu és evitar les llargues cues que any rere any es formen a les portes de la misteriosa fàbrica.

La Fàbrica dels Reis d’Orient es podrà visitar els dies 28, 29 i 30 de desembre, i el 2, 3 i 4 de gener. Les visites es faran a la tarda, de  16 a 21 h. L’Ajuntament anunciarà durant els pròxims dies les vies mitjançant les quals es podran reservar les entrades gratuïtes. Ara per ara, ja ha informat que les inscripcions per visitar l’espai màgic dels Reis d’Orient al Fòrum s’hauran de fer a través del web del Nadal a Barcelona o través d’un número de telèfon, encara per concretar.

Entitats del districte de Sant Andreu, implicats en el projecte

Un any més, la Fàbrica dels Reis d’Orient, un muntatge creat per L’Espectacleria, compta amb la participació de diverses entitats i associacions del Districte de Sant Andreu, així com la col·laboració i implicació de tres projectes residents, propis de la Fàbrica de Creació de Fabra i Coats. Concretament, el projecte inclou artistes, animadors i monitors amateurs procedents de quatre entitats: la Fundació TriniJove, l’Espai Jove Garcilaso, Amputats Sant Jordi, i Femarec.

Així mateix, la Fàbrica dels Reis d’Orient serà un any més un punt de recollida de les joguines que la mainada ja no utilitza. Joguines que un cop reparades i renovades a la mateixa fàbrica, podran tenir una segona vida en mans d’altres infants. Aquesta és una manera de generar consciència sobre la manca de recursos i també de la necessitat de tenir cura del planeta creant joguines d’una manera sostenible.

Més informació del Nadal 2020 a Barcelona: