Als Reis d’Orient se’ls gira molta feina: han de participar a la cavalcada i després els espera una nit sencera repartint regals. Per aquest motiu, la Fàbrica dels Reis, a la Fabra i Coats, tanca les portes el dia 4, per donar pas a la cavalcada dels reis abans de la nit més màgica de l’any.

Ho ha fet amb unes cues que ocupaven la plaça de Can Fabra, l’espai que hi ha just davant de la fàbrica, ja que tothom ha volgut aprofitar aquest últim dia per entrar-hi. Malgrat que el temps d’espera ha estat superior a les dues hores, la majoria de famílies no s’ho han pensat a l’hora de posar-s’hi. Els primers dies s’hi van apropar entre 3.000 i 4.000 persones per dia, els dos últimes dies però, la xifra ha augmentat: han superat els 6.000 visitants per jornada.

En aquesta fàbrica els més petits han tingut l’oportunitat d’entregar personalment la carta de reis als patges reals, de gaudir d’un espectacle de llums i també de viure en primera persona com és el procés de creació d’algunes joguines.

L’avaria elèctrica de dijous fa pujar el públic l’últim dia

Dijous passat la fàbrica va haver de tancar les portes durant tota la tarda per una avaria elèctrica que va ser impossible de solucionar. L’inconvenient es va notificar a les 4 de la tarda quan ja hi havia més de cent visitants que feien cua per entrar, que finalment però, van haver de fer mitja volta i marxar. A tots aquests damnificats, se’ls va donar un tiquet que els donava la possibilitat de tornar a la fira quan ja estigués en funcionament, i entrar directament sense fer cua. Per aquest motiu, els dos últims dies han acollit un nombre superior de persones a la resta de dies.