Els estudiants desallotjats de l’acampada de la plaça de la Universitat reclamen a l’Ajuntament la devolució íntegra de les pertinences que els van ser confiscades durant la intervenció de la Guàrdia Urbana. Ho han explicat en un comunicat en què també han exigit al consistori “saber qui ens va desallotjar” perquè segons apunten “la unitat antiavalots de la Guàrdia Urbana es va dissoldre”.

Tot plegat ha transcendit durant el primer tall de la cruïlla de la Gran Via amb el carrer de Balmes, una acció que volen que sigui diària, segons van acordar en assemblea aquest dimecres. L’objectiu és consolidar la protesta, seguint l’exemple dels talls a l’avinguda Meridiana. Durant aquesta mobilització al centre de Barcelona, els estudiants preveuen celebrar diverses activitats.

Després de 20 dies acampats a Universitat en protesta per la sentència del procés, els estudiants no volen deixar de mobilitzar-se. De fet, aquesta matinada s’han instal·lat a la plaça de Sant Jaume i la Guàrdia Urbana els ha desallotjat hores més tard. Alguns, però, hi han tornat al matí per forçar una trobada amb representants de l’Ajuntament. Denuncien irregularitats durant l’actuació de la Urbana a Universitat.