resposta sentència procés

La sentència del procés ha posat en marxa un munt de manifestacions a Barcelona des del mateix dilluns 14 d’octubre, quan es va fer pública. La resposta al veredicte del Tribunal Suprem ha generat diverses mobilitzacions per la sentència. Algunes protestes han arribat a provocar aldarulls a Barcelona, mentre que altres han derivat en talls de trànsit o manifestacions en diversos carrers de Barcelona.

Es tracta de crides d’entitats, sindicats i col·lectius, com l’ANC, Òmnium Cultural, els CDR, Tsunami Democràtic i estudiants, que demanen mantenir les mobilitzacions per la sentència i sortir al carrer per mostrar el rebuig al veredicte. Les crides i convocatòries van fent-se públiques amb comptagotes i amb poques hores d’antelació.

A continuació, recollim totes les mobilitzacions per la sentència anunciades per a les properes hores i dies i actualitzem la informació tan bon punt s’anuncia una altra convocatòria.

  • Tsunami Democràtic: acció per al Barça-Madrid el 18 de desembre

Tsunami Democràtic crida a una acció per al Barça-Madrid, el clàssic convocat per al dissabte 18 de desembre. Tsunami Democràtic crida a envoltar el Camp Nou, a les 16 h. La plataforma ha establert quatre punts de trobada en funció dels llocs de residència per aconseguir envoltar l’estadi.

  • CDR criden per anar al Camp Nou i sumar-se a l’acció de Tsunami Democràtic

Diversos CDR de Barcelona han cridat a trobar-se a diversos punts de Barcelona per anar junts a les 16 h davant del Camp Nou i sumar-se a l’acció de Tsunami Democràtic.

  • Marxa de torxes del 20 i 21 de desembre

El CDR ha anunciat que se sumen a la marxa de tornes per la “llibertat dels presos i preses polítiques i exiliades” convocada a diferents comarques el 20 de desembre i a Barcelona per l’endemà, 21 de desembre.