resposta sentència procés

La sentència del procés ha posat en marxa un munt de manifestacions a Barcelona des del mateix dilluns 14 d’octubre, quan es va fer pública. La resposta al veredicte del Tribunal Suprem ha generat diverses mobilitzacions per la sentència. Algunes protestes han arribat a provocar aldarulls a Barcelona, mentre que altres han derivat en talls de trànsit o manifestacions en diversos carrers de Barcelona.

Es tracta de crides d’entitats, sindicats i col·lectius, com l’ANC, Òmnium Cultural, els CDR, Tsunami Democràtic i estudiants, que demanen mantenir les mobilitzacions per la sentència i sortir al carrer per mostrar el rebuig al veredicte. Les crides i convocatòries van fent-se públiques amb comptagotes i amb poques hores d’antelació.

A continuació, recollim totes les mobilitzacions per la sentència anunciades per a les properes hores i dies i actualitzem la informació tan bon punt s’anuncia una altra convocatòria.

  • Tsunami Democràtic: acció per al Barça-Madrid el 18 de desembre

Tsunami Democràtic ha alertat d’una acció per al 18 de desembre, quan se celebrarà el clàssic, el partit entre Barça i Madrid al Camp Nou. La plataforma havia anunciat una acció per a aquest 26 d’octubre, quan estava inicialment previst el clàssic, però després que quedés ajornat, ja no van anunciar cap acció per al cap de setmana. Tsunami Democràtic ha dit a través de les xarxes “Ens veiem el 18 de desembre”, la nova data fixada per Competició per al clàssic.