Fins a 4.240 estudiants s’han matriculat a la convocatòria extraordinària de setembre de les proves de la selectivitat. Els exàmens comencen aquest dilluns, 21, i continuaran dimarts, 22, i divendres, 25. S’han convocat dues setmanes més tard del que és habitual a causa de la pandèmia de coronavirus, i s’hi mantindran les mesures de seguretat que es van aplicar a les proves del juliol: l’entrada a les aules es fa de forma esglaonada, amb distància i higiene de mans.

Els exàmens es fan tant al matí com a la tarda, en tres franges horàries: a les 9, a les 12 i a les 15 h. S’han constituït 37 tribunals ordinaris, 15 més que el setembre del 2019, repartits entre Barcelona, Bellaterra, Girona, Lleida i Tarragona. El primer dia els estudiants fan les proves de llengua i literatura castellanes, física, geografia o història de l’art.

Els estudiants podran consultar els resultats de la selectivitat a partir del 8 d’octubre al portal d’accés a la universitat. La preinscripció universitària serà els dies 8 i 9 d’octubre.