Escola municipal de música de Sant Andreu

Dilluns, 21 de setembre, arrencarà un nou curs al Conservatori Municipal de Música i a les cinc escoles municipals de música. Les classes seran presencials i amb les mesures de prevenció necessàries davant del coronavirus. Els plans de reobertura preveuen que els alumnes siguin com a mínim a un metre i mig de distància, separació que s’incrementarà en les modalitats d’instruments de vent i de cant coral.

Quines mesures es prendran?

Per tal d’evitar aglomeracions, les famílies no podran accedir a l’interior del recinte i els estudiants majors de 12 anys hauran d’esperar al carrer fins que comencin les seves classes. A més a més, les aules es ventilaran durant 10 minuts entre classe i classe, es mantindran les finestres obertes sempre que sigui possible i es desinfectaran els instruments després de cada ús.

També han quedat prohibides les activitats amb públic i les reunions de més de 10 persones. Tot i això, si les circumstàncies ho requerissin, el curs es podrà seguir de manera mixta o telemàtica.

Els professors també s’adapten

Els docents també s’han hagut d‘adequar als protocols. Més de 80 professionals han rebut formació de l’Agència de Salut Pública de Barcelona sobre els procediments d’actuació dirigits a l’ensenyament musical.