examens selectivitat 2020

Els exàmens de la selectivitat 2020 de la convocatòria extraordinària es fan el 21, 22 i 25 de setembre. Tan al juliol com el setembre, aquest any les PAU 2020 comencen amb els exàmens de llengua castellana i dues assignatures més corresponents a cada modalitat de batxillerat. Dimarts 22 de setembre serà el torn de la llengua catalana i la llengua estrangera i una altra assignatura de modalitat i l’últim dia, el 25 de setembre, després de la festivitat de la Mercè a Barcelona, serà el torn d’història i dues assignatures que depenen de l’itinerari que l’estudiant hagi escollit al batxillerat.

A continuació trobaràs tots els exàmens de la selectivitat 2020 en PDF, tant de la convocatòria de setembre com del juliol, i podràs consultar-ne també les propostes de la Generalitat amb les correccions i les respostes per conèixer si has anat ben encaminat, tan bon punt es facin públiques. Actualitzem la informació a mesura que vagi estan disponible.

Exàmens i solucions de la selectivitat 2020 (PDF)

*L’organització de les PAU ha modificat els criteris de correcció inicials d’aquest examen. El PDF ja conté la nova versió amb la proposta de respostes i solucions.

Convocatòria de setembre 2020

dilluns, 21 setembre

dimarts, 22 setembre

divendres, 25 setembre

Convocatòria del juliol 2020

dimarts, 7 juliol

dimecres, 8 juliol

dijous, 9 juliol

divendres, 10 juliol