Els alumnes de l’escola infantil Jesús Maria ja han estat reubicats, segons ha pogut saber betevé. A partir de dilluns, 3 de febrer, els alumnes de P3, P4 i P5 hauran d’anar a les instal·lacions que l’escola té a l’avinguda Meridiana fins que no s’arreglin els desperfectes de l’edifici. I els alumnes més petits, els de P1 i P2, aniran al Maria Auxiliadora, que és l’escola de referència.

Aquest dimecres, representants de l’escola han convocat una reunió amb les famílies del centre per actualitzar la situació i comunicar-los les mesures preses. De moment, la direcció del centre ha declinat fer declaracions a aquest mitjà perquè abans volen explicar la situació als pares i mares dels alumnes.

Obres a la façana contigua

Tot plegat arriba després dels desperfectes que va causar el temporal Gloria a l’edifici de l’escola infantil Jesús Maria, al Poble-sec. El vent va causar despreniments d’una paret mitgera de l’edifici del costat i la runa va enfonsar el sostre del menjador del centre. Els operaris ja han començat a treballar en la reforma de la paret malmesa de l’edifici contigu.

Els bombers van recomanar al centre educatiu que mantingués les instal·lacions tancades fins que no es retirés tota la runa, tal com l’escola ja va comunicar per escrit a les famílies. A més, els desperfectes van deixar al descobert planxes que contenen fibrociment. El Jesús Maria va ser un dels centres que va haver de suspendre classes per la borrasca.