Una part del sostre del menjador de l’Escola Infantil Jesús Maria, del barri del Poble-Sec, s’ha enfonsat aquest dimarts després que s’hagi desprès la paret mitgera de l’edifici del costat. Els elements despresos han caigut sobre el sostre del menjador, que s’ha trencat. Segons fonts municipals, els fets s’han produït poc abans de les quatre de la tarda, quan ja no hi havia alumnes en aquest espai. Mentre han durat els treballs dels bombers, la Guàrdia Urbana ha tallat parcialment el trànsit.

jesus maria sostre

En total, a la ciutat hi ha hagut una quarantena d’incidents en centres educatius a causa del temporal, segons ha informat el Consorci d’Educació de Barcelona. La majoria, però, han estat qüestions lleus com goteres o algun vidre esquerdat.

Afectacions de la borrasca Gloria

La borrasca Gloria, que afecta Catalunya, ha deixat nombroses incidències per vent i pluja. A banda de les afectacions a les escoles, el vent ha tombat arbres a diversos carrers. Des de les 8 i fins a les 18.30 h d’aquest dimarts, els Bombers de Barcelona han fet 79 serveis relacionats amb el temporal. També hi ha hagut afectacions a la mobilitat i un dels temporals de mar més importants del segle, que ha canviat la fesomia d’algunes platges.