repartiment material escolar ciutat vella

El coronavirus ha fet que moltes famílies es quedin sense ingressos i que els sigui impossible comprar material escolar per als seus fills per acabar el curs escolar. Per fer front a aquesta crisi, el Banc de Recursos Mancomunats de Ciutat Vella ha repartit lots de productes educatius a l’escola Drassanes, Collaso Gil i Baixeras perquè se’ls facin arribar als estudiants de primària més vulnerables.

1.391 lots de productes

El districte de Ciutat Vella ha tingut un paper decisiu en aquest repartiment, ja que ha estat l’encarregat de comprar els 1.391 lots de material escolar. Aquesta actuació es complementa amb el Pla de barris i, segons el consistori, es preveu que se’n beneficiïn 1.081 families dels quatre barris que formen Ciutat Vella.

Comerç de proximitat

Els lots contenen folis, llibretes, llapis de diferents tipus, retoladors, una goma, una maquineta, plastilina i dos jocs de taula. Tots aquest material l’ha comprat l’Ajuntament, a través del Punt d’Atenció a l’Activitat Econòmica de Ciutat Vella, en cinc botigues del districte per fomentar el comerç de proximitat.