CARTELL US ESTRIMEM FEST

La crisi del coronavirus ha situat la cultura en un moment ben complicat, però, lluny d’aturar-se, el sector s’intenta reinventar. Un exemple és l’Us Estrimem Fest, una iniciativa creada per quatre dels grups més reconeguts de la música familiar a Catalunya, que uneixen esforços i presenten el primer Festival de Música Familiar en “streaming”. Dàmaris Gelabert, El Pot Petit, Reggae per Xics i Xiula oferiran concerts des de l’Auditori de Girona en un format exclusiu i íntim i que es podran veure en “streaming” des de totes les cases del territori.

Festival Us Estrimem Fest

Quan se celebrarà?

Els concerts seran els caps de setmana del 6 i 7 i el 13 i 14 de juny, i les actuacions quedaran penjades a internet durant les 24 hores següents. L’hora exacta i l’ordre de les actuacions les comunicaran des de les xarxes socials del festival uns dies abans que comenci. A més a més, els grups interactuaran amb els seguidors en directe, a través de les xarxes socials.

Quan costarà?

L’entrada constarà d’un abonament familiar únic per veure els quatre concerts amb un cost de 20 euros. Les entrades es posaran a la venda a partir del divendres 22 de maig a les 8 h i les primeres 24 hores tindran un descompte especial del 20 %.