El periodista i col·laborador del programa ‘reset’, Carles Garcia, s’atreveix a pronosticar quins canvis s’esperen per a aquest nou any a la ciutat de Barcelona. Després d’un 2020 que ha capgirat la configuració de l’espai públic, amb noves terrasses a peu de carrer, pilones grogues i pacificació de carrers. Què més podem esperar?

‘reset’

Doncs el Carles Garcia té clar quins són els canvis previstos per a aquest 2021, si la pandèmia o algun altre imprevist no ho capgira.

Unificació de les terrasses

Per començar, totes les noves terrasses provisionals, que han donat peu a imatges insòlites com la de taules solitàries o enmig d’un aparcament, s’hauran d’unificar. L’Ajuntament preveu dignificar-les i integrar-les a l’espai públic amb un disseny de qualitat.

Obres a la via Laietana i a la Rambla

Durant l’últim trimestre de l’any, està previst que comencin les obres de transformació de la via Laietana, que s’allargaran durant un any i mig. El 2021 també serà l’inici de la tan esperada reforma de la Rambla, a més de continuar amb les obres de la plaça de les Glòries.

El retorn de les fires

Aquest 2021, s’espera que aterri a Barcelona l’Integrated Systems Europe (ISE), la gran fira del sector audiovisual. I també hauria de tornar el Mobile World Congress. Les dues a l’estiu, això sí, per donar marge que la pandèmia hagi pogut anar de baixa.