patronat mobile world congress

El Mobile World Congress 2021 serà un congrés “touchless” com a mesura per prevenir contagis de coronavirus. El director general de GSMA, Mats Granryd, ha explicat que des de l’organització ja s’està treballant perquè hi hagi el mínim contacte possible “a tots els nivells”, des de l’arribada dels congressistes l’aeroport, fins a l’adequació dels espais de Fira de Barcelona.

Granryd ho ha dit minuts abans de la primera reunió del patronat de la Mobile World Capital, després de la cancel·lació del Mobile 2020 per la crisi de la pandèmia. A més, la reunió ha servit perquè totes les parts representades dins del patronat (GSMA, Ajuntament de Barcelona, Fira de Barcelona, Generalitat i Estat) ratifiquin l’acord perquè el Mobile es quedi a Barcelona fins al 2024.

L’alcaldessa, Ada Colau, ha celebrat l’acord: “Confirmem la notícia feliç que tindrem el Mobile fins al 2024, i com a alcaldessa espero que molts anys més”. Colau també ha confiat que l’edició del 2021 sigui “la millor que mai s’hagi vist” i ha posat el valor “l’esperit d’esperança, ambició, represa i de reforç del lligam” amb el qual estan treballant el Mobile i Barcelona.

Mobile, sí o sí, el 2021

La trobada del patronat ha arribat l’endemà que John Hoffman, conseller delegat de GSMA, assegurés que el MWC 2021 se celebrarà sí o sí malgrat el coronavirus, encara que calgui canviar-ne les dates. Hoffman també va explicar que el Mobile ja té reservat un 80 % de la superfície de Fira de Barcelona per a l’edició del 2021 i que un 75 % de les companyies ja han confirmat la seva assistència. Ho va dir en declaracions a TV3.