casos coronavirus mon

El coronavirus, el virus que va detectar-se inicialment a Wuhan, s’estén per diferents països i continents. El Centre de Ciència i Enginyeria de Sistemes de la Universitat Johns Hopkins ha elaborat un mapa del coronavirus al món a temps real on es poden veure quants casos de covid-19 hi ha arreu, tant pel que fa a contagis com de víctimes. En aquesta pàgina de betevé pots consultar aquest mapa a temps real i l’expansió. L’interactiu, que ha elaborat la prestigiosa universitat, assenyala amb la grandària dels cercles vermells els punts del món on es concentren més casos detectats.

Mapa del coronavirus: contagis, víctimes mortals i donats d’alta

El mapa incorpora el nombre mundial de casos registrats, i detalla els diagnòstics confirmats per països en ordre descendent, és a dir, de major a menor. La llista l’encapçalen els Estats Units, l’Índia i el Brasil. L’interactiu també inclou la llista de víctimes mortals i de persones que es recuperen de la malaltia.

Si estàs consultant aquesta pàgina des del mòbil i no veus correctament el mapa del coronavirus al món, pots veure’l aquí.