Aquest dissabte a la tarda la Guàrdia Urbana va desallotjar al voltant de 200 persones al passeig del Born, en rebre una trucada d’alerta dels veïns. Els agents no van interposar cap denúncia, però van dispersar la gent que s’aplegava a la zona en grups parlant i consumint begudes. En alguns casos, sense mascareta i incomplint les mesures de seguretat contra la covid-19.

Els veïns de la zona es queixen que és una situació que es repeteix cada dia, tot i que els caps de setmana d’ençà que hi ha restriccions per la restauració, l’afluència de persones incrementa. Precisament, aquest diumenge, tot i la presència policial, s’ha pogut veure com es repetia la mateixa imatge. Centenars de persones consumint als carrers i cues als establiments oberts per demanar les consumicions.

La gent es concentra a la zona on hi ha bars que ofereixen servei per emportar. Com que no poden obrir les terrasses, les voreres es converteixen en una zona annexa dels bars. A primera hora de la tarda, la gent majoritàriament berena, però a mesura que es va fent més fosc es comencen a consumir begudes alcohòliques. Fins i tot, en algun moment de la tarda, els establiments han posat música per animar el públic que hi havia al voltant.