La Guàrdia Urbana es va desplaçar la tarda de dissabte fins als Jardins del Teatre Grec, a Montjuïc, per desallotjar un festa il·legal que s’hi estava produint.

Els agents municipals hi van localitzar un grup nombrós de persones que consumien alcohol a les grades del teatre i d’altres que tocaven música amb amplificadors a l’escenari de l’amfiteatre. Els agents van tancar totes les sortides i van procedir a identificar tots els assistents. Després es va desallotjar l’espai.

En total van denunciar 140 persones per incompliment de les mesures covid-19, concretament per incompliment de les limitacions de concentració de persones en reunions o trobades.

Desallotjament al passeig del Born

Paral·lelament, els agents de la Guàrdia Urbana van desallotjar al voltant de 200 persones al passeig del Born després de rebre una trucada d’alerta dels veïns. Segons els vídeos que s’han difós a les xarxes, els ciutadans que s’hi aplegaven estaven reunits en grups parlant i consumint begudes, en alguns casos, sense mascareta. En aquest cas no es va fer cap denúncia.

En total, des de dissabte a primera hora la policia local ha fet 610 denúncies relacionades amb les restriccions del Procicat per prevenir els contagis de coronavirus.

La Guàrdia Urbana desmantella un concert il·legal al Raval

La Guàrdia Urbana ha desallotjat un concert il·legal en un local del Raval que no tenia ventilació i on hi havia 46 persones. Els fets van passar divendres a la nit i els agents van aixecar acta d’inspecció i van interposar diverses denúncies per incomplir les mesures sanitàries contra el coronavirus.