Els Mossos d’Esquadra han desallotjat aquest dijous les persones que tallaven l’avinguda Meridiana, a l’altura de la rambla de Fabra i Puig. Aquest dispositiu policial arriba just l’endemà que el regidor de Seguretat, Albert Batlle, va afirmar que calia posar fi a aquests talls.

Segons han apuntat alguns participants en la protesta, diverses dotacions de la Brigada Mòbil dels Mossos han intervingut 10 minuts després del tall diari, el número 39, i han fet fora de la calçada el centenar de persones que s’hi concentraven. Una estona després, els manifestants han tallat la rambla de Fabra i Puig.

A aquesta part de la protesta, també s’hi han sumat els estudiants que, aquest dijous a la tarda, havien tallat la Gran Via de les Corts Catalanes com a protesta pel desallotjament de l’acampada de la plaça de la Universitat, dut a terme dies enrere per la Guàrdia Urbana.

Intents de tall a altres carrers

Després de l’arribada dels estudiants, hi ha hagut intents d’altres talls a l’avinguda Meridiana. Un primer, a l’altura del carrer del Pintor Alsamora i almenys un segon a tocar de la rambla de Fabra i Puig, on hi ha hagut una actuació policial contra un dels manifestants.

https://twitter.com/lalertacanal/status/1197623573545918468?s=19