El tinent d’alcalde de Prevenció i Seguretat, Albert Batlle, ha demanat que es posi fi als talls de trànsit a l’avinguda Meridiana que, des del 14 d’octubre, els CDR fan cada vespre a l’altura de Fabra i Puig per protestar contra la sentència del procés. “És un tema crònic que hem d’acabar”, ha dit Batlle, que ha assegurat que es tracta d’una manifestació no comunicada a l’autoritat que “crea molts inconvenients”.

Batlle s’hi ha referit arran d’una pregunta del PP a la Comissió de Presidència. El líder popular, Josep Bou, ha dit que els talls de trànsit són injustos perquè “són poca gent” els que es manifesten i ha demanat al govern municipal que actuï. El tinent d’alcalde ha dit que es tracta d’una qüestió d’ordre públic i que la intervenció en aquest cas és competència dels Mossos d’Esquadra.

El tinent d’alcalde ha explicat que la policia catalana ja ha activat els serveis de mediació i que “ha fet algunes identificacions”. “Espero que en les properes hores o dies aquest tema es pugui reconduir perquè és una molèstia que hem d’evitar”, ha conclòs Batlle.