Mossos

Els Mossos d’Esquadra han desarticulat un grup criminal que relacionen amb quatre plantacions de marihuana a Argentona i Sitges i la venda d’estupefaents des d’un club cannàbic del carrer de Sants. Segons informa la policia catalana, l’operació s’ha dut a terme aquest dijous al matí, i ha consistit en cinc entrades simultànies al club cannàbic de Sants, a dos habitatges d’Argentona i a dos més de Sitges.

L’actuació s’ha tancat amb cinc persones detingudes, entre les quals hi ha els màxims responsables del grup i una parella de nacionalitat holandesa que es trobava en una de les cases d’Argentona. Dues persones més han quedat investigades. Està previst que els detinguts passin a disposició judicial en les properes hores, acusats d’un delicte contra la salut pública, malgrat que la investigació continua oberta.

Un agent mata un gos en un dels escorcolls

Els Mossos han informat que durant una de les entrades en un domicili d’Argentona un dels agents ha abatut un gos de raça potencialment perillosa que, segons la versió policial, estava posant en perill la integritat física dels policies implicats en el dispositiu. De fet, segons apunta el cos, en aquest mateix domicili, els Mossos han necessitat foragitar altres gossos, també de raça potencialment perillosa, amb una pistola elèctrica i projectils d’escuma. En aquest cas, indiquen els Mossos, els animals no han patit danys.