Al Parc del Poblenou, al final de la rambla i a tocar de la platja, s’ha inaugurat una àrea de joc infantil amb elements accessibles. La instal·lació està situada al passeig de Calvell i s’ha batejat com la platgeta del Poblenou. Amb propostes de joc inclusiu, el parc recrea un paisatge de dunes de cautxú amb tobogans i muntanyetes per escalar-hi. Però el que la diferencia d’altres és que acull un dels conjunts de gronxadors més grans de Barcelona. L’èxit ja s’ha fet palès aquest dissabte amb la gran assistència de públic que han rebut les instal·lacions.

gronxadors platgeta poblenou

La zona és una de les superàrees de joc infantil previstes a la ciutat. Ocupa 800 m2 i està pensada per a diferents edats i capacitats. L’element singular que hi destaca és la quantitat de gronxadors que hi trobem, penjant dins d’estructures circulars i amb diferents formes.

gronxadors platgeta poblenou

També s’ha dissenyat de manera que l’ombra hi afavoreixi l’estada. De moment, aquesta ombra la fa un tendal però, quan la situació de sequera ho permeti, es preveu que plantes enfiladisses aportin ombra natural. És una de les superàrees de joc infantil previstes a Barcelona.

gronxadors platgeta poblenou

Les torres més altes de joc, també a Sant Martí

Entre les àrees singulars al districte de Sant Martí, una de les primeres inaugurades va ser la del Parc de les Glòries, amb una muntanya de cautxú i diversos tobogans. Al Besòs i el Maresme també trobem les torres de joc més altes de la ciutat. La propera gran àrea de joc infantil que s’inaugurarà estarà a tocar del Disseny Hub de les Glòries i, segons fonts municipals, serà una de les més grans i singulars.