accident laboral nou barris

Un treballador ha mort aquest divendres en un accident laboral a Nou Barris. Segons han informat els Mossos d’Esquadra, l’home treballava en unes obres de reforma i rehabilitació d’un edifici del carrer de Vilalba dels Arcs i ha caigut des d’un vuitè pis. La policia catalana ha rebut l’avís cap a les 10.45 h i fins al lloc dels fets també s’hi han desplaçat dotacions del SEM, Bombers i Guàrdia Urbana.

Els Mossos han obert una investigació per esclarir les causes de l’accident.

Altres accidents laborals a Barcelona

Aquest no és el primer accident laboral del qual betevé ha tingut coneixement darrerament a Barcelona. A principis de març un treballador de les obres del Camp Nou va quedar ferit greu després de patir una caiguda d’altura. A l’octubre de l’any passat també tres treballadors van resultar ferits en desplomar-se un ascensor en una finca de l’Eixample, i el 27 de juliol un home va resultat ferit lleu després de caure de tres metres d’un edifici del barri de Baró de Viver, a Sant Andreu.  

El sinistre més greu, però, va ser el 20 de febrer del 2023, quan va morir un treballador d’una empresa especialitzada en càrrega i descàrrega durant els treballs de muntatge del Mobile World Congress 2023(MWC), al recinte firal de Gran Via.