Els Mossos d’Esquadra investiguen un possible parricidi a Barcelona i Molins de Rei. A les 10 h d’aquest divendres, la policia s’ha trobat el cos sense vida, i amb indicis de criminalitat, d’una dona dins d’un pis del carrer de Lope de Vega entre Llull i Pujades, al barri del Poblenou. Una hora més tard, els agents han trobat mort un home amb senyals de violència a Molins de Rei. A més, la policia ha localitzat un tercer cos sense vida en aquest darrer municipi que, tal com apunten els Mossos, és el fill de les dues víctimes i podria tenir relació amb l’autoria dels fets. Presumptament, s’ha suïcidat.

Agents de la policia catalana i la unitat mòbil d’emergències socials s’han traslladat al lloc dels fets, a l’altura del número 73 del carrer de Lope de Vega.

Decretat el secret de sumari

La Divisió d’Investigació Criminal dels Mossos d’Esquadra s’ha fet càrrec de la investigació per esclarir els fets i les circumstàncies de les morts. L’autoritat judicial ha decretat el secret d’actuacions i, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSC), a les 16 h ha finalitzat el procés d’aixecament dels cadàvers. El Jutjat d’Instrucció 30 de Barcelona en funcions de guàrdia s’ha fet càrrec del cas.

Altres morts violentes a Barcelona

La darrera mort violenta de què betevé es va fer ressò es va produir el 21 de febrer, quan un home va ser trobat sense vida i amb signes de criminalitat al passeig de Joan de Borbó. Els Mossos d’Esquadra van assumir la investigació del cas i van acabar detenint un home uns dies més tard.

Abans d’això, les morts violentes anteriors conegudes a Barcelona van ser fruit de violència masclista. El 8 de gener, dos menors i el seu pare van morir a Horta per una forta concentració de gas. Els Mossos creuen que l’home va matar els nens i després es va suïcidar per fer mal a la mare. Dies abans, el 29 de desembre del 2023, una dona també va ser trobada morta al seu domicili del carrer de Las Navas de Tolosa amb senyals de violència. La policia en va detenir l’exmarit com a presumpte autor de la mort.