Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort violenta d’un home trobat aquest dijous cobert de bosses de plàstic en un carrer de la part alta del districte de Gràcia. Els agents van ser requerits a primera hora de la tarda i quan van arribar al lloc dels fets van confirmar la troballa del cos.

La policia catalana ha obert una investigació per esclarir els fets i les causes de la mort. El cas es troba sota secret de sumari.

Altres morts violentes a Barcelona

La darrera mort violenta de què betevé s’ha fet ressò s’ha produït aquest mateix divendres al Poblenou, quan una dona ha estat trobada sense vida i amb signes de criminalitat. Els Mossos d’Esquadra han investiguen si es tracta d’un possible parricidi, amb el pare i el fill, com a presumpte autor dels fets, també morts. Abans d’això, el 21 de febrer, un home va ser trobat sense vida i amb signes de criminalitat al passeig de Joan de Borbó.

Les morts violentes anteriors conegudes a Barcelona van ser fruit de violència masclista. El 8 de gener, dos menors i el seu pare van morir a Horta per una forta concentració de gas. Els Mossos creuen que l’home va matar els nens i després es va suïcidar per fer mal a la mare. Dies abans, el 29 de desembre del 2023, una dona també va ser trobada morta al seu domicili del carrer de Las Navas de Tolosa amb senyals de violència. La policia en va detenir l’exmarit com a presumpte autor de la mort.  

La redacció d’Informatius de betevé està treballant per ampliar aquesta informació.