El Gremi d’Hotels de Barcelona ha reclamat aquest dimecres una “actitud ferma” a l’Ajuntament davant les actituds incíviques “que tenen lloc de forma reiterada a la ciutat”, en una clara referència a les nits de botellades a la platja i als carrers del barri de la Barceloneta que s’han repetit diversos dies, des que es va aixecar el toc de queda.

Coronavirus a Catalunya, en directe

En un comunicat, el director general del Gremi, Manel Casals, afirma que “aquestes actituds estan estretament vinculades a la il·legalitat”.

Alerta pels pisos turístics il·legals

Els responsables de l’entitat diuen que el consum de begudes alcohòliques a la via pública està lligat al “ventall d’activitats il·legals que, a dia d’avui, encara tenen un protagonisme i una influència negativa molt destacada a la ciutat”. I assenyalen, directament, als pisos turístics il·legals. Des del Gremi d’Hotels avisen que “fa temps que venim advertint dels riscos que suposa l’activitat dels pisos turístics a l’Ajuntament” i, per això, reclamen que el govern municipal “abordi de forma eficient, ferma i resolutiva la regulació de les llars compartides, per evitar la impunitat dels grups i màfies que els comercialitzen a la ciutat i evitar els problemes de coexistència que generen”.