El Gremi d’Hotels de Barcelona ha reclamat aquest dimecres una “actitud ferma” a l’Ajuntament davant les actituds incíviques “que tenen lloc de forma reiterada a la ciutat”, en una clara referència a les nits de botellades a la platja i als carrers del barri de la Barceloneta que s’han repetit diversos dies, des que es va aixecar el toc de queda.

En un comunicat, el director general del Gremi, Manel Casals, afirma que “aquestes actituds estan estretament vinculades a la il·legalitat”.

Alerta pels pisos turístics il·legals

Els responsables de l’entitat diuen que el consum de begudes alcohòliques a la via pública està lligat al “ventall d’activitats il·legals que, a dia d’avui, encara tenen un protagonisme i una influència negativa molt destacada a la ciutat”. I assenyalen, directament, als pisos turístics il·legals. Des del Gremi d’Hotels avisen que “fa temps que venim advertint dels riscos que suposa l’activitat dels pisos turístics a l’Ajuntament” i, per això, reclamen que el govern municipal “abordi de forma eficient, ferma i resolutiva la regulació de les llars compartides, per evitar la impunitat dels grups i màfies que els comercialitzen a la ciutat i evitar els problemes de coexistència que generen”.