Sala concerts Apolo

El concert de la Sala Apolo per provar l’eficàcia dels tests ràpids es farà el 12 de desembre a les 17 h, segons ha pogut confirmar betevé. La iniciativa s’havia de dur a terme a l’octubre, (amb l’objectiu de reobrir les sales i fer-hi concerts) però finalment es va ajornar en espera que millorés la situació epidemiològica pel coronavirus.

En un correu enviat per la direcció del Primavera Sound per cercar voluntaris pel concert, s’explica que s’hi faran “uns tests ràpids d’antígens i PCR de detecció de covid-19 a tots els assistents“. Això servirà, asseguren, “com assaig clínic real sobre la seguretat sanitària de les sales de concerts i altres esdeveniments culturals”.

A la mateixa convocatòria s’explica que el concert es farà en col·laboració amb el doctor Bonaventura Clotet, la Fundació Lluita contra la Sida i les Malalties Infeccioses, l’Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona i el Primavera Sound.

El cartell del “concert test” el formen DJ Marta Salicrú, DJ Unai Muguruza, Renaldo & Clara i Mujeres.

Per participar en l’estudi clínic sobre el concert es pot sol·licitar a través d’aquest enllaç. El formulari es pot omplir fins al 2 de desembre.