La Fundació Solidaritat Carrefour i la Creu Roja recullen un any més material escolar per a famílies en situació de vulnerabilitat. L’objectiu és reduir l’impacte econòmic que suposa la compra de llibres i de la resta de material necessari per començar el curs. De fet, durant el confinament, alguns barris de Barcelona ja es van organitzar per abastir-se de material escolar. Però la recollida d’enguany, quan falten pocs dies per a l’inici del curs escolar, pren més força per la crisi que la pandèmia del coronavirus ha provocat en l’àmbit socioeconòmic.

Motxilles, quaderns i material d’escriptura

A Barcelona les donacions es poden fer als punts de recollida de Carrefour La Maquinista i al de Glòries fins a aquest dissabte. En total, 27 supermercats de tot Catalunya participen en la iniciativa, que compta amb més de 200 persones voluntàries. El cap de grup de voluntaris de la Creu Roja del Centre Comercial Glòries, Andreu Gerona, assegura que la resposta de moment ha estat “minsa”, però que els donants encara són a temps d’apropar-s’hi.

Motxilles, quaderns, bolígrafs, llapis i retoladors és el tipus de material que més necessiten. En la darrera edició, la Fundació Solidaritat Carrefour va lliurar a la Creu Roja material escolar per valor de 566.253 euros.