La plataforma CAP Raval Nord Digne ha decidit augmentar la pressió a l’Ajuntament convocant una manifestació per al dijous a les 19 h.

Serà el dia abans que se celebri el ple municipal que, esperen, decideixi alguna cosa sobre el futur de la capella de la Misericòrdia, que ocupen des de fa dies.

Els impulsors de la tancada a la capella troben a faltar la implicació de l’Associació de Veïns del Raval, que creu que el problema l’han de solucionar les administracions, i posen en dubte que al capdavant de la reivindicació hi hagi veïns.

Neix una nova associació de veïns del Raval, la Xarxa Veïnal Raval

La diferència de criteris

entre favorables a la construcció del CAP a la capella i l’associació de veïns ha propiciat la creació d’una nova entitat, la Xarxa Veïnal Raval. En el cas de la capella es posen clarament al costat dels ocupants i expliquen que s’han constituït com a associació després de veure que no podien col·laborar amb l’Associació de Veïns del Raval per diferències ideològiques. La Xarxa Veïnal està impulsada i formada per veïns i membres de plataformes com Acció Raval o l’Eix Comercial del Raval.