Un detingut ha mort

aquest dissabte a les 7.30 h després de desplomar-se a la comissaria dels Mossos d’Esquadra al barri de les Corts. Així ho han confirmat fonts del cos policial a betevé. De moment es desconeixen les causes de la mort, que l’autòpsia haurà d’aclarir.

L’home va ser detingut divendres acusat d’abusos sexuals, i va ingressar a l’àrea de custòdia de la comissaria de les Corts a les 22.45. Segons fonts policials, el detingut havia passat la nit amb plena normalitat. Abans de passar a dependències policials havia demanat un visita mèdica, però no s’havia detectat cap incidència.

Els Mossos han explicat que a primera hora del matí l’home va esmorzar normalment, però després, al voltant de les 7.30 h, es va desplomar. Els agents que estaven a la zona de custòdia van intentar reanimar-lo, unes funcions que va assumir un equip del Sistema d’Emergències Mèdiques quan van arribar a les dependències policials. Finalment, però, no van poder salvar-li la vida.

Aquest és el segon mort en dependències policials a Barcelona aquest 2019. Al gener, un noi de 18  anys va morir a la comissaria de Ciutat Vella. En aquell cas,  l’autòpsia va descartar que la mort fos violenta.