Banc del Moviment
Font: Barcelona Accessible

El Banc del Moviment torna a funcionar des d’aquest dijous per oferir en préstec material de suport a persones amb discapacitat, com cadires de rodes, caminadors o llits articulats. A causa de l’estat d’alarma pel coronavirus només atenen la ciutadania per via telemàtica i de forma presencial amb cita prèvia. Des d’aquest servei municipal asseguren que “l’atenció presencial es fa respectant les mesures de protecció i d’higiene necessàries per garantir la salut de tothom i evitar el contagi per la covid-19”.

En un comunicat enviat pel Banc del Moviment expliquen que “les persones que faran l’atenció presencial vestiran equips de protecció individual i els productes de suport que es lliuraran en préstec seran prèviament revisats i desinfectats“. També especifiquen que les renovacions de contracte de servei de préstec s’atenen telemàticament.

Des d’aquest servei municipal aclareixen que “temporalment” totes les atencions presencials amb cita prèvia es faran al punt d’atenció de Barcelona dreta, ubicat a Nou Barris, al Banc Solidari de Material Ortopèdic. Les persones usuàries que vinguin presencialment hauran de mantenir la distància de seguretat de dos metres respecte a qualsevol persona i seguir les mesures de protecció que indiquin els cartells divulgatius i les persones que fan l’atenció.

El Banc del Moviment va tancar provisionalment els seus dos punts d’atenció el 17 d’abril per evitar la propagació del coronavirus.