A la Lliga Catalana sènior de futbol americà hi juguen els tres únics equips barcelonins de futbol americà: Uroloki, Búfals i Pagesos. La Federació catalana de futbol americà ha pres la decisió de reprendre la competició a partir del setembre. El gerent de la Federació Catalana de futbol americà, Albert Camón explica que començarien amb els entrenaments al setembre i els partits es disputarien a partir del mes d’octubre. Si aquests terminis es compleixen, la lliga acabaria dins l’any 2020 i no afectaria la següent, que començaria el gener del 2021. Entre el final d’una competició i l’inici de la següent no es disputaria la clàssica Supercopa.

Com veuen la represa de la Lliga els equips barcelonins

Els tres equips implicats, Uroloki, Búfals i Pagesos, volen que es reprengui la lliga com més aviat millor, però també tenen clar que necessiten un mínim de temps de pretemporada per preparar tot el sistema ofensiu i defensiu dels seus equips. Els Uroloki, a les ordres del seu principal entrenador, Marcos Guirles, tenen clar que la pandèmia del coronavirus ha estat un cop molt fort per als equips de futbol americà i que podria ser que alguns jugadors canviessin d’equip a la represa de la competició. A més els homes de Guirles volen revalidar el títol.

Pel que fa als Pagesos, el seu president, Josep Soto, té clar que volen acabar la lliga ja que per primer cop a la seva història tenien opcions de disputar el play-off pel títol. També ha destacat que “espera que no hi hagi un rebrot de la covid-19 al mes d’octubre, just quan es reprendria la lliga”.

Victorino Rodríguez, president dels Búfals del Poblenou, “trobaria just acabar la lliga”, tot i que el seu equip ja no es juga res aquesta temporada.