Jorge Fernández Díaz
Foto: ACN

El líder de TriasxBCN, Xavier Trias, ha carregat amb duresa contra l’exministre de l’Interior del PP Jorge Fernández Díaz, arran d’un article que ha publicat aquest dilluns a ‘La Razón’. En una entrevista a ‘El món a RAC1″, Trias ha estat contundent: “És un pocavergonya. És una persona que hauria de ser a la presó i, si no hi és, és perquè en aquest país hi ha un contuberni que evita aquestes coses”.

En l’article, titulat ‘Barcelona, antes roja que rota’, l’exministre defensa l’acord d’investidura a Barcelona per fer alcalde Jaume Collboni i evitar així “una Barcelona governada pel separatisme”, i relata que ja estava prevista una visita “al pròfug de Waterloo”, encapçalada per Trias i la plana major de Junts i ERC. “No aconseguiran que em torni extremista però me’n donen ganes”, ha dit Trias en resposta al text i ha recordat que l’encaix de Catalunya dins de l’Estat espanyol està per definir i no pot ser que sigui “a través de la humiliació”.

Missatge a Feijóo: “El PP té una obligació moral de restitució”

Trias també ha explicat que li ha enviat un missatge a Feijóo —”a qui conec i li tinc simpatia”— arran del paper que ha tingut el PP en la investidura del nou alcalde de Barcelona, i no n’ha obtingut resposta. Li recorda que els populars “tenen una obligació moral de restitució” amb ell, en relació amb les informacions falses per desprestigiar-lo en què s’afirmava que tenia un compte amb 12 milions d’euros a Suïssa.